Добавлено: Ср Сен 24, 2008 3:25 pm Заголовок сообщения:
Здоровье гуд, спасибо! Да я есть, только вот в последнее время доступ к инету ограничен из-за поломки моего лаптопа. Пользуюсь компом мужа, когда муж не занимает место. _________________
Девочки, украинки, нашла только что онлайн послугу, можна відстежувати онлайн поштові відправлення до Уркаїни та з
деталжніше тут http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/search_post?openpage :) _________________ "Если твое сердце и твой ум беспокойны, чего же тебе больше? Кто перестал любить и делать ошибки, тот может похоронить себя заживо." Гете
Девы, я плакаль, даже больше, я рыдаль. читая эту сатью. Втюлила ее сюда, так как она на украинском. Кто хочет посмотреть в оригинале, с фотками, сюда:
http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/490306e845a41/
Загадкові Комуністи Петербурга і Ленобласті затаврували як кіноутриманку Джеймса Бонда Ольгу Куриленко, виконавицю ролі дівчини агента 007 у "Кванті милосердя".
Саме так називають активісти Міжрегіональної організації "Комуністи Петербурга і Ленобласті" акторку у відкритому листі, розміщеному на їхньому сайті.
Комуністи Петербурга і Ленобласті проти Олі
"Від імені всіх комуністів звертаємося ми до тебе, блудна дочко нещасливої України і дезертирко слов'янського світу Ольга Куриленко", - починається заледве адекватний лист комуністів до Олі.
"Радянська Україна і весь Союз безкоштовно тебе вчили, лікували, виховували, то ніхто не знав, що ти здійсниш акт інтелектуальної і моральної зради - підеш у кіноутриманки Бонда, який вбив, відповідно до фільмів про шпигуна, сотні радянських людей і громадян країн соцтабору - кубинців, в'єтнамців, північнокорейців, китайців і нікарагуанців", - йдеться далі у листі.
Комуністи звинувачують Куриленко у тому, що вона купилася "на багатство і послужний донжуанський список" "ворога радянського народу диверсанта й убивці кривавого Джеймса Бонда-007".
"Хто тобі, Олю, заважав зіграти кохану жінку справжніх героїв - Штирліца, Щорса, Ковпака, Ярослава Галана, Петра Симоненка?!" - обурюються члени "космічної" організації.
"Хто тобі, Олю, заважав зіграти кохану жінку справжніх героїв - Штирліца, Щорса, Ковпака, Ярослава Галана, Петра Симоненка?!"
"Але ж ні, ти погодилася стати подругою людини, яка десятки років за завданнями Тетчер і Рейгана руйнувала СРСР, країну, де ти народилася. Це Бонд підкладав бомби під радянські заводи, сипав отруту в наші колодязі, проникав під виглядом двірника у квартири радянських людей", - додається у листі.
Олі дорікають у тому, що вона почала зі зйомок негліже у сумнівних журналах і врешті добралася до обіймів американського шпигуна.
"Невже ти хочеш, щоб Україна стала колонією США, а кримських дівчат ґвалтували жорстокі й тупі американські десантники?!" - запитують у акторки перейняті її творчістю комуністи.
За такі сцени комуністи, певно, також дорікнули б Олі
Стопкадри з фільму 2006-го року "Le Serpent" ("Змій")
"Ти дійшла до того, що подарувала Бонду пляшку горілки і вихваляєшся цим. Чи знаєш, що робили у дні Великої Вітчизняної війни з жінками, які приймали окупантів?! Де ж твій патріотизм? Адже ти носила червону краватку", - розпачливо намагаються достукатися до байдужої зірки палкі комуністи.
"Життя довге, Оля, і каяття обов'язкове прийде до тебе, але буде вже запізно. Твій родич Герой Радянського Союзу Володимир Куриленко, червоний партизан, упав смертю хоробрих під Смоленськом у важкому і суворому 42-му, а ти підносиш Бонду горілочку й даруєш свої принади. Де твоя совість? Відмовся краще тоді від свого прізвища!" - закликають стражденні фанатичні дописувачі Куриленко.
Комуністи, називаючи Куриленко "бездумною красунею" дорікають їй: "Твої однолітки беруть участь у демонстраціях проти НАТО, а ти ніжишся на Лазурному узбережжі. Як могла ти у важку годину залишити Батьківщину?!"
Комуністи пропонують Куриленко змінити прізвище і покаятися
Вони також заявляють, що слава Ольги Куриленко - дешева і недовговічна. Представники організації стверджують, що у кіно роботах Куриленко немає глибини акторської гри, слідування високим ідеалам, зв'язку з національною культурою.
"Ось ти у кадрі палиш праворуч і ліворуч з пістолета. Але ж стріляєш ти у свою Батьківщину, у братерські слов'янські народи. Ти стала духовною бандерівкою, Оля..," - зітхають комуністичні метри епістолярного жанру.
При цьому комуністи наголошують, що у Куриленко "є лише один шлях на Батьківщину, до свого народу, у слов'янський світ з холодного жорстокого розумового-меркантильного заходу".
"Ти повинна захопити і доставити у правоохоронні органи Росії виконавця ролі Бонда Деніела Крейга - цю машину для вбивства, створену НАТО, що ненавидить усе радянське і слов'янське, усе народне", - уточнюють члени неймовірної організації.
Комуністи запевняють, що у Олі є лише один шлях відбілити свою репутацію, - здати бідосю Бонда
Затягти ж бідолаху Деніела Крейга до Росії комуністи Петербурга хочуть, аби він розповів, "які ще плани по дискредитації Росії пишуть у Пентагоні і Голлівуді, щоб забити клин між російським і українським народами".
А наостанок ревні сні комуністи-аффтари попереджають: якщо Куриленко продовжить будувати свою кінокар‘єру й особисте життя "такими сумнівними методами, зраджуючи дружбу слов'янських народів і надаючи перевагу західним чоловікам", на неї чекає забуття і сувора оцінка нащадків. _________________ Какое счастье, что вокруг
живут просторно и привольно
слова и запах, цвет и звук,
фактура, линия и форма
«шо це, мамо?!» _________________ "Если твое сердце и твой ум беспокойны, чего же тебе больше? Кто перестал любить и делать ошибки, тот может похоронить себя заживо." Гете
Капелька любви! Я тоже из Киева. Я новенькая на вашем форуме... только отправила в НВЦ выбор агента. Пытаюсь ехать во Флорида!!! Привет всем украинкам!!!!
Aboone, дык я здесь не одна из Киева, Руся, Катрина, Андрей, из новеньких Текила по-моему, да много нас здесь. Добро пожаловать :)
А как там в Киеве сейчас, листья уже опали? _________________ "Если твое сердце и твой ум беспокойны, чего же тебе больше? Кто перестал любить и делать ошибки, тот может похоронить себя заживо." Гете
Добавлено: Вс Ноя 02, 2008 11:46 am Заголовок сообщения:
Ой! сейчас хорошо... тепло и сухо все еще... листья желтые ... их сейчас собирают всюду... красота, вчера были в Мариинском парке... супер!!!! в музей воды, потора часа в очереди стояли, чтоб попасть... хорошо....не хочется, чтоб холодало.... ха-ха с 4 ноября метро уже 2 гривны.... не знаю, что будет дальше.... Хочу быстрее во Флорида, в жару и ураганы Все же не нужно зимнюю одежду покупать... три пары сапог и пальто и шапок с рукавицами.... Я живу возле метро Дорогожичи, что возле телевизионной вышки.... И сало тоже люблю Я сало перекручиваю машинкой с зеленью, петрушкой и чесноком... и потом намазываю на черный хлеб... это с борщом вкусно.... уууууу ням ням.... кстати сало тоже подорожало.... Хочу в Америку!!!!!!!!
Да..... Самые красивые и самые умные девушки покинули и покидают Украину!!!!!!!!! Зато мы будем размножаться , по всей планете.... и мы, и потом наши дети.... будем заселять планету, красивыми людьми и умными.... Болтала сегодня с одноклассником, он в Америке 10 лет.... говорит, что американки могут позволить себе в пижаме за покупками выйти.... это диагноз.... ну а сало , так это совсем.... а безграмотность.... они не знают грамматику даже.... большая половина.... моему мужу написала письмо его секретарь.... я просто офанарела.... когда прочитала....набор слов.... Я думаю, что мы все правильно делаем и сделали, что уехали... сейчас экономика Украины, как была в Америке в 1929 году..... хочу во Флориду быстрее....